NÓŻ KUCHENNY DO MIĘSA FELIX® (ostrze 21 cm) - SMOKED OAK
KSW-014
NÓŻ KUCHENNY DO MIĘSA FELIX® SMOKED OAK (OSTRZE 21 CM)
Duży nóż z szerokim 21-centymetrowym ostrzem świetnie sprawdzi się do krojenia mięsa w kostkę i plastry oraz do filetowania. Stworzony do porcjowania: pozwala szybko oddzielać je od kości, znakomicie radzi sobie nawet z włóknistym mięsem. Ergonomiczny uchwyt zapewnia maksymalną kontrolę nad czubkiem i krawędzią ostrza. Elegancka rękojeść wykonana jest z wędzonego dębu. Dzięki wędzeniu drewno jest gładsze i bardziej odporne. Podczas krojenia żywność nie przykleja się do ostrza, które jest polerowane na wysoki połysk. Solidne ostrze z wyjątkowo twardej stali nierdzewnej X50 CrMoV15 jest kute matrycowo w jednym kawałku.Przy właściwym użytkowaniu, noże kuchenne Solingen będą służyć przez dekady.
Aby tak się stało, powinny być zmywane ręcznie, a rękojeść smarowana olejem lniamym. Stal powinna być regularnie ostrzona. Noże Solingen Felix objete są 5-letnią gwarancją.
Zarejestruj się bezpłatnie i bezwarunkowo. Ciesz się wieloma korzyściami:
Kupuj w specjalnych cenach z przywilejami ZepterClub - od 5% do 40% taniej.
Polecaj/rejestruj nowych członków ZepterClub i otrzymaj do 10% premii od ich zamówień.
Sprzedawaj i zarabiaj - nawet do 40% prowizji.
+
Liczba członków ZClub
-
-
1
2
3
4
20
30
Po zapisaniu się będziesz regularnie otrzymywać informacje o nowych produktach, które mogą pomóc Ci żyć lepiej i dłużej oraz cieszyć się wszystkimi przywilejami. W każdej chwili możesz bezwarunkowo zrezygnować.
To bardzo proste - dodaj produkty do koszyka, a zobaczysz swój rabat.
Im wyższa wartość Twojego koszyka, tym wyższy rabat!
CENA KATALOGOWA (PLN) ≥ | 549,00 zł |
ZepterClubⓘcena | 522,00 zł |
Ilość | |
Rabat -5% | -27,00 zł |
Cena całkowita | 522,00 zł |
Produkt
NÓŻ KUCHENNY DO MIĘSA FELIX® SMOKED OAK (OSTRZE 21 CM)
Duży nóż z szerokim 21-centymetrowym ostrzem świetnie sprawdzi się do krojenia mięsa w kostkę i plastry oraz do filetowania. Stworzony do porcjowania: pozwala szybko oddzielać je od kości, znakomicie radzi sobie nawet z włóknistym mięsem. Ergonomiczny uchwyt zapewnia maksymalną kontrolę nad czubkiem i krawędzią ostrza. Elegancka rękojeść wykonana jest z wędzonego dębu. Dzięki wędzeniu drewno jest gładsze i bardziej odporne. Podczas krojenia żywność nie przykleja się do ostrza, które jest polerowane na wysoki połysk. Solidne ostrze z wyjątkowo twardej stali nierdzewnej X50 CrMoV15 jest kute matrycowo w jednym kawałku.Przy właściwym użytkowaniu, noże kuchenne Solingen będą służyć przez dekady.
Aby tak się stało, powinny być zmywane ręcznie, a rękojeść smarowana olejem lniamym. Stal powinna być regularnie ostrzona. Noże Solingen Felix objete są 5-letnią gwarancją.